Αντετοκούνμπο Καρφωμα - Ypopshfios Apo Th Fiba Gia To Karfwma Ths Dekaetias O Giannhs Antetokoynmpo Patras Events / Το διαστημικό κάρφωμα αντετοκούνμπο από επτά λήψεις (βίντεο).

Αντετοκούνμπο Καρφωμα - Ypopshfios Apo Th Fiba Gia To Karfwma Ths Dekaetias O Giannhs Antetokoynmpo Patras Events / Το διαστημικό κάρφωμα αντετοκούνμπο από επτά λήψεις (βίντεο).. Τι άλλο θα κάνει ο άνθρωπος! Μονάκι γιάννη αντετοκούνμπο εναντίον νικ καλάθη. Ο γιάννης αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε αιφνιδιασμό των μπακς στη νίκη επί των χιτ καρφώνοντας μετά από εναέριο σπάσιμο μέσης. Το διαστημικό κάρφωμα αντετοκούνμπο από επτά λήψεις (βίντεο). Ο greak freak έκανε πόστερ τον δυναμικό φόργουορντ των νικς, την ώρα που οι υπόλοιποι τέσσερις παίκτες τους κοιτούσαν με δέος, σε μία φάση που προκαλει.

Γιάννης και θανάσης αντετοκούνμπο, στην στέγη ιδρύματος ωνάση (απόσπασμα από την συνέντευξη). Απολαύστε το εντυπωσιακό στιγμιότυπο με το alley hoop κάρφωμα του γιάννη. Όλοι κάνουν λόγο για το κάρφωμα της χρονιάς και όχι άδικα, δεν νομίζετε; Το ιστορικό κάρφωμα του μάικλ τζόρνταν θύμισε η ενέργεια του γιάννη αντετοκούνμπο να καρφώσει με τον ίδιο τρόπο στην 3η περίοδο της αναμέτρησης των μπακς με τους πίστονς. Αυτό που θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη των φιλάθλων, βέβαια, είναι το επικό κάρφωμα του greek freak.

To Tromaktiko Poster Karfwma Toy Gkrifin Ston Antetokoynmpo Ta Nea
To Tromaktiko Poster Karfwma Toy Gkrifin Ston Antetokoynmpo Ta Nea from www.tanea.gr
Κάρφωμα στη μία πλευρά και τάπα στην άλλη από τον θανάση αντετοκούνμπο. Ο γιάννης αντετοκούνμπο είναι ασταμάτητος, ειδικά κοντά στη ρακέτα, κι αυτό φρόντισε να το καταλάβει από πρώτο χέρι ο μάιλς τέρνερ. Γιάννης και θανάσης αντετοκούνμπο, στην στέγη ιδρύματος ωνάση (απόσπασμα από την συνέντευξη). Και όχι μόνο σε απόδοση, αλλά και σε θέαμα. Όλοι κάνουν λόγο για το κάρφωμα της χρονιάς και όχι άδικα, δεν νομίζετε; Ο γιάννης αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε αιφνιδιασμό των μπακς στη νίκη επί των χιτ καρφώνοντας μετά από εναέριο σπάσιμο μέσης. Ο γιάννης αντετοκούνμπο μάλλον έκανε ένα από τα θεαματικότερα καρφώματα της χρονιάς στο νβα. Δείτε την εκπληκτική φάση με την τάπα και το κάρφωμα

Ο γιάννης αντετοκούνμπο συνεχίζοντας τα μαγικά του με τους milwaukee bucks, κατάφερε να περάσει πανω από τον αντίπαλο του.

Ο «greek freak» πήδηξε για να κόψει ένα κάρφωμα του κλιντ καπέλα και προσγειώθηκε άσχημα στο παρκέ, με αποτέλεσμα το αριστερό του γόνατο να λυγίσει και να τον κρατήσει για αρκετή ώρα στο έδαφος, με τον γιάννη αντετοκούνμπο να σφαδάζει από τον πόνο. Ο αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 11 πόντους και ήταν μεταξύ των διακριθέντων της αναμέτρησης. Δείτε στο παραπάνω βίντεο τον καταπληκτικό κάρφωμα του γιάννη αντετοκούνμπο, ο οποίος τρίπωσε πίσω από την πλάτη του garnett καρφώνοντας εντυπωσιακά στο καλάθι των νετς. Συμφώνησε για two way contract με τους λέικερς ο κώστας αντετοκούνμπο. Ο greek freak βρέθηκε κάτω από το καλάθι, διατήρησε σταθερό πόδι και απογειώθηκε με τρομερή ταχύτητα για ένα εκκωφαντικό tomahawk στο πρόσωπο. Αυτό που θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη των φιλάθλων, βέβαια, είναι το επικό κάρφωμα του greek freak. Ο… διαστημικός γιάννης αντετοκούνμπο έκανε προσέφερε ένα μοναδικό highlight στην άνετη επικράτηση των μιλγουόκι μπακς επί των πίστονς. Και όχι μόνο σε απόδοση, αλλά και σε θέαμα. Ο γιάννης αντετοκούνμπο δεν έχει χάσει δύο συνεχόμενα παιχνίδια όλη τη χρονιά και αυτό δεν συνέβη ούτε στην ατλάντα. Το διαστημικό κάρφωμα αντετοκούνμπο από επτά λήψεις (βίντεο). Ο γιάννης αντετοκούνμπο συνεχίζει το. Και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις καλαθοσφαίρισης για τους μιλγουόκι μπακς και την εθνικής. Δεν έχει «ταβάνι» αυτό το παιδί με τα προσόντα που έχει.

Και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις καλαθοσφαίρισης για τους μιλγουόκι μπακς και την εθνικής. Σε μια φάση ο γιάννης έφυγε στον αιφνιδιασμό μόνος του και προσπάθησε να προσφέρει στον κόσμο ένα θεαματικό κάρφωμα. Το nba δημοσίευσε βίντεο με τα 100 καλύτερα καρφώματα της περσινής αγωνιστικής περιόδου και στην κορυφή βρίσκεται το κάρφωμα του γιάννη αντετοκούνμπο. «αυτό είναι τρομακτικό» ήταν η σημείωση των μπακς στο twitter! Ο greak freak έκανε πόστερ τον δυναμικό φόργουορντ των νικς, την ώρα που οι υπόλοιποι τέσσερις παίκτες τους κοιτούσαν με δέος, σε μία φάση που προκαλει.

To Ekplhktiko Karfwma Toy Giannh Antetokoynmpo
To Ekplhktiko Karfwma Toy Giannh Antetokoynmpo from www.newsbeast.gr
Δείτε την εκπληκτική φάση με την τάπα και το κάρφωμα Ο «greek freak» πήδηξε για να κόψει ένα κάρφωμα του κλιντ καπέλα και προσγειώθηκε άσχημα στο παρκέ, με αποτέλεσμα το αριστερό του γόνατο να λυγίσει και να τον κρατήσει για αρκετή. Απολαύστε το εντυπωσιακό στιγμιότυπο με το alley hoop κάρφωμα του γιάννη. Ο γιάννης αντετοκούνμπο έβαλε 33 πόντους στη νίκη των μπακς επί των χοκς, παρότι δεν έκανε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ούτε ένα κάρφωμα (video). Δείτε το χαμένο κάρφωμα που τον έκανε viral! Όπως δεν κατάφερε να σταματήσει τον γιάννη αντετοκούνμπο, οταν ο σούπερ σταρ των ελαφιών αποφάσισε να καρφώσει. Ζέσταμά του με την εθνική ελλάδας ενόψει του παγκοσμίου κυπέλλου που θα διεξαχθεί στην κίνα. Ο γιάννης αντετοκούνμπο πήδηξε για να κόψει ένα κάρφωμα του κλιντ καπέλα και προσγειώθηκε άσχημα στο παρκέ, με αποτέλεσμα το αριστερό του γόνατο να λυγίσει σε υπερβολικό βαθμό και να τον κρατήσει για αρκετή ώρα στο έδαφος, με τον greek freak να σφαδάζει από τον πόνο.

Δείτε την εκπληκτική φάση με την τάπα και το κάρφωμα

Ζέσταμά του με την εθνική ελλάδας ενόψει του παγκοσμίου κυπέλλου που θα διεξαχθεί στην κίνα. Σε μια φάση ο γιάννης έφυγε στον αιφνιδιασμό μόνος του και προσπάθησε να προσφέρει στον κόσμο ένα θεαματικό κάρφωμα. Κάρφωμα στη μία πλευρά και τάπα στην άλλη από τον θανάση αντετοκούνμπο. «αυτό είναι τρομακτικό» ήταν η σημείωση των μπακς στο twitter! Τι άλλο θα κάνει ο άνθρωπος! Ο γιάννης αντετοκούνμπο είναι ασταμάτητος, ειδικά κοντά στη ρακέτα, κι αυτό φρόντισε να το καταλάβει από πρώτο χέρι ο μάιλς τέρνερ. Ο γιάννης αντετοκούνμπο ανεβαίνει διαρκώς. Και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις καλαθοσφαίρισης για τους μιλγουόκι μπακς και την εθνικής. Απολαύστε τις πέντε καλύτερες φάσεις των δύο αγώνων της βραδιάς στο νβα, στις οποίες πρωταγωνιστούν οι ντρέιμοντ γκριν, τζέιλεν μπράουν, γιάννης αντετοκούνμπο (κάρφωμα με το αριστερό χέρι στο νο3), κλέι τόμπσον και τζέιμς χάρντεν! Νίκη με κώστα αντετοκούνμπο για λέικερς. Ο γιάννης αντετοκούνμπο έβαλε 33 πόντους στη νίκη των μπακς επί των χοκς, παρότι δεν έκανε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ούτε ένα κάρφωμα (video). Σταματημό δεν είχε ο γιάννης αντετοκούνμπο στη νίκη των μπακς με λίγες μέρες πριν το διαγωνισμό καρφωμάτων στο all stars του νβα ο γιάννης αντετοκούνμπο σήκωσε στο πόδι τους θεατές με ένα καταπληκτικό κάρφωμα. Ο… διαστημικός γιάννης αντετοκούνμπο έκανε προσέφερε ένα μοναδικό highlight στην άνετη επικράτηση των μιλγουόκι μπακς επί των πίστονς.

Δείτε την εκπληκτική φάση με την τάπα και το κάρφωμα Ζέσταμά του με την εθνική ελλάδας ενόψει του παγκοσμίου κυπέλλου που θα διεξαχθεί στην κίνα. Το nba δημοσίευσε βίντεο με τα 100 καλύτερα καρφώματα της περσινής αγωνιστικής περιόδου και στην κορυφή βρίσκεται το κάρφωμα του γιάννη αντετοκούνμπο. «αυτό είναι τρομακτικό» ήταν η σημείωση των μπακς στο twitter! Ο γιάννης αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε αιφνιδιασμό των μπακς στη νίκη επί των χιτ καρφώνοντας μετά από εναέριο σπάσιμο μέσης.

Giannhs Antetokoynmpo Vs Maikl Tzorntan To 8ryliko Karfwma Poy Mono O Giannhs Mporei Na Kanei Vids Newsbomb
Giannhs Antetokoynmpo Vs Maikl Tzorntan To 8ryliko Karfwma Poy Mono O Giannhs Mporei Na Kanei Vids Newsbomb from nb.bbend.net
Ο γιάννης αντετοκούνμπο ανεβαίνει διαρκώς. Το διαστημικό κάρφωμα αντετοκούνμπο από επτά λήψεις (βίντεο). «αυτό είναι τρομακτικό» ήταν η σημείωση των μπακς στο twitter! Μονάκι γιάννη αντετοκούνμπο εναντίον νικ καλάθη. Ζέσταμά του με την εθνική ελλάδας ενόψει του παγκοσμίου κυπέλλου που θα διεξαχθεί στην κίνα. Απολαύστε το εντυπωσιακό στιγμιότυπο με το alley hoop κάρφωμα του γιάννη. Ο «greek freak» πήδηξε για να κόψει ένα κάρφωμα του κλιντ καπέλα και προσγειώθηκε άσχημα στο παρκέ, με αποτέλεσμα το αριστερό του γόνατο να λυγίσει και να τον κρατήσει για αρκετή. Αυτό που θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη των φιλάθλων, βέβαια, είναι το επικό κάρφωμα του greek freak.

Ο γιάννης αντετοκούνμπο έβαλε 33 πόντους στη νίκη των μπακς επί των χοκς, παρότι δεν έκανε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ούτε ένα κάρφωμα (video).

Ο γιάννης αντετοκούνμπο είναι ασταμάτητος, ειδικά κοντά στη ρακέτα, κι αυτό φρόντισε να το καταλάβει από πρώτο χέρι ο μάιλς τέρνερ. Όπως δεν κατάφερε να σταματήσει τον γιάννη αντετοκούνμπο, οταν ο σούπερ σταρ των ελαφιών αποφάσισε να καρφώσει. Ο γιάννης αντετοκούνμπο μάλλον έκανε ένα από τα θεαματικότερα καρφώματα της χρονιάς στο νβα. Ο έλληνας διεθνής βοήθησε τους μιλγούοκι μπακς να συντρίψουν τους ντιτρόιτ πίστονς και χάρισε. Τι άλλο θα κάνει ο άνθρωπος! Ο «greek freak» πήδηξε για να κόψει ένα κάρφωμα του κλιντ καπέλα και προσγειώθηκε άσχημα στο παρκέ, με αποτέλεσμα το αριστερό του γόνατο να λυγίσει και να τον κρατήσει για αρκετή. Όλοι κάνουν λόγο για το κάρφωμα της χρονιάς και όχι άδικα, δεν νομίζετε; Ζέσταμά του με την εθνική ελλάδας ενόψει του παγκοσμίου κυπέλλου που θα διεξαχθεί στην κίνα. Ο greek freak βρέθηκε κάτω από το καλάθι, διατήρησε σταθερό πόδι και απογειώθηκε με τρομερή ταχύτητα για ένα εκκωφαντικό tomahawk στο πρόσωπο. Αυτό που θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη των φιλάθλων, βέβαια, είναι το επικό κάρφωμα του greek freak. Ο γιάννης αντετοκούνμπο έβαλε 33 πόντους στη νίκη των μπακς επί των χοκς, παρότι δεν έκανε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ούτε ένα κάρφωμα (video). Μονάκι γιάννη αντετοκούνμπο εναντίον νικ καλάθη. Ο greak freak έκανε πόστερ τον δυναμικό φόργουορντ των νικς, την ώρα που οι υπόλοιποι τέσσερις παίκτες τους κοιτούσαν με δέος, σε μία φάση που προκαλει.

Ο greak freak έκανε πόστερ τον δυναμικό φόργουορντ των νικς, την ώρα που οι υπόλοιποι τέσσερις παίκτες τους κοιτούσαν με δέος, σε μία φάση που προκαλει αντετοκούνμπο. Ο «greek freak» πήδηξε για να κόψει ένα κάρφωμα του κλιντ καπέλα και προσγειώθηκε άσχημα στο παρκέ, με αποτέλεσμα το αριστερό του γόνατο να λυγίσει και να τον κρατήσει για αρκετή.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook