Таліби : Co6g3jhygexwjm - Що буде після перемоги талібів?

Таліби : Co6g3jhygexwjm - Що буде після перемоги талібів?. Таліби теж хлопці безбашенні, і загинути під час джихаду для них найвища насолода(а тим більше забрати з собою на той світ пару сотень куффарів). Також таліби повідомили, що взяли під контроль президентський палац афганістану. Однак повідомляється про бої в деяких частинах кабула. Під контроль талібів на сьогодні потрапила провінція логар (на південь від кабулу). Вони контролювали третину території афганістану на.

Таліби заявили, що увійшли до президентського палацу в столиці афганістану кабулі. У 2003 році оон визнала талібан. Таліби захопили міста лашкаргат, калат, фірузкух і тарінкот ще в п'ятницю, 13 серпня. Чи будуть таліби дотримуватися й далі пунктів угоди? Однак таліби і сьогодні представляють в афганістані серйозну силу, з якою доводиться рахуватися і нинішнім лідерам країни і їх західним союзникам.

Qxwe4bxzpgb Zm
Qxwe4bxzpgb Zm from img.tsn.ua
Новини від корреспондент.net у telegram. Таліби всередині президентського палацу в кабулі — змі оприлюднили відео. 3.3.2 role of the pakistani military. Нещодавно вони захопили ще й міста кандагар і герат. Таліби теж хлопці безбашенні, і загинути під час джихаду для них найвища насолода(а тим більше забрати з собою на той світ пару сотень куффарів). Однак таліби і сьогодні представляють в афганістані серйозну силу, з якою доводиться рахуватися і нинішнім лідерам країни і їх західним союзникам. Наступною їхньою ціллю стане середня азія, а там не тільки готові режими для падіння у майже всіх середньоазіатських. В афганістані таліби проводять наступ на столицю кабул з усіх напрямків, афганський уряд заявив про мирний перехід влади.

«талібан» контролює вже 16 столиць провінцій із 34.

Лідери політичного крила талібів оголосили, що припиняють наступ, щоб домовиться про мирну здачі міста. На півдні афганістану ключове місто лашкаргах перебуває під загрозою захоплення талібами. Наприклад, таліби шанували культ святих, чиї могили були місцями паломництва для пуштунів, тоді як ваххабіти вважали цей культ проявом багатобожжя і іноді навіть руйнували поховання. Новини від корреспондент.net у telegram. За даними мвс афганістану, бойовики талібану почали наступ на кабул з усіх боків, повідомляє reuters. Характерною рисою талібів є чорні тюрбани та білий одяг. Вони контролювали третину території афганістану на. В умовах громадянської війни, яка не припинялася після повалення прокомуністичного режиму мухамеда наджибули в 1992 році. Таліби теж хлопці безбашенні, і загинути під час джихаду для них найвища насолода(а тим більше забрати з собою на той світ пару сотень куффарів). Чи будуть таліби дотримуватися й далі пунктів угоди? Бойовики руху талібан взяли під свій контроль афганське місто джелалабад, повідомляють змі, посилаючись на офіційних представників афганістану і відповідні заяви талібів.в источнике. Таліби захопили міста лашкаргат, калат, фірузкух і тарінкот ще в п'ятницю, 13 серпня. Al jazeera показала, що відбувається всередині будівлі.

Наразі президент афганістану ашраф гані проводить переговори з талібами в президентському палаці, повідомила аль арабія. Однак повідомляється про бої в деяких частинах кабула. Однак таліби і сьогодні представляють в афганістані серйозну силу, з якою доводиться рахуватися і нинішнім лідерам країни і їх західним союзникам. «талібан» контролює вже 16 столиць провінцій із 34. За даними мвс афганістану, бойовики талібану почали наступ на кабул з усіх боків, повідомляє reuters.

Wrp5pzavloaerm
Wrp5pzavloaerm from gdb.rferl.org
За версією видання, гані може піти у відставку вже сьогодні. Загалом протягом суботи, 14 серпня 2021 року, таліби заявили про захоплення дев'яти провінційних центрів в афганістані за добу. Вони контролювали третину території афганістану на. Таліби вирішили продемонструвати нам свою міць, виставивши по обидва боки дороги шеренги добре озброєних. Таліби у президентському палаці кабула: Також таліби повідомили, що взяли під контроль президентський палац афганістану. Таліби відпустили в'язнів найбільшої в'язниці афганістану. Таліби заявили, що увійшли до президентського палацу в столиці афганістану кабулі.

Al jazeera показала, що відбувається всередині будівлі.

Про це повідомляє al arabiya, передає унн. Таліби захопили міста лашкаргат, калат, фірузкух і тарінкот ще в п'ятницю, 13 серпня. У 2003 році оон визнала талібан. Однак повідомляється про бої в деяких частинах кабула. Однак таліби і сьогодні представляють в афганістані серйозну силу, з якою доводиться рахуватися і нинішнім лідерам країни і їх західним союзникам. Також таліби повідомили, що взяли під контроль президентський палац афганістану. Таліби почали наступ на столицю афганістану. В афганістані таліби проводять наступ на столицю кабул з усіх напрямків, афганський уряд заявив про мирний перехід влади. Лідери політичного крила талібів оголосили, що припиняють наступ, щоб домовиться про мирну здачі міста. Високопоставлений чиновник сказав агентству, що таліби заходять з усіх боків, але не навів додаткових деталей. В афганістані таліби здійснюють наступ на столицю. В умовах громадянської війни, яка не припинялася після повалення прокомуністичного режиму мухамеда наджибули в 1992 році. Наступною їхньою ціллю стане середня азія, а там не тільки готові режими для падіння у майже всіх середньоазіатських.

Однак повідомляється про бої в деяких частинах кабула. В афганістані таліби здійснюють наступ на столицю. Нещодавно вони захопили ще й міста кандагар і герат. Характерною рисою талібів є чорні тюрбани та білий одяг. Чи будуть таліби дотримуватися й далі пунктів угоди?

Uldcwj 1jrmd6m
Uldcwj 1jrmd6m from images.novyny.live
Однак повідомляється про бої в деяких частинах кабула. На півдні афганістану ключове місто лашкаргах перебуває під загрозою захоплення талібами. В умовах громадянської війни, яка не припинялася після повалення прокомуністичного режиму мухамеда наджибули в 1992 році. Наразі президент афганістану ашраф гані проводить переговори з талібами в президентському палаці, повідомила аль арабія. Високопоставлений чиновник сказав агентству, що таліби заходять з усіх боків, але не навів додаткових деталей. Таліби почали наступ на столицю афганістану. Однак таліби і сьогодні представляють в афганістані серйозну силу, з якою доводиться рахуватися і нинішнім лідерам країни і їх західним союзникам. Що буде після перемоги талібів?

Однак таліби і сьогодні представляють в афганістані серйозну силу, з якою доводиться рахуватися і нинішнім лідерам країни і їх західним союзникам.

В афганістані таліби здійснюють наступ на столицю. Таліби захопили міста лашкаргат, калат, фірузкух і тарінкот ще в п'ятницю, 13 серпня. Таліби відпустили в'язнів найбільшої в'язниці афганістану. У неділю, 15 серпня, таліби увійшли в столицю афганістану кабул. 3.3.2 role of the pakistani military. Таліби теж хлопці безбашенні, і загинути під час джихаду для них найвища насолода(а тим більше забрати з собою на той світ пару сотень куффарів). Таліби вирішили продемонструвати нам свою міць, виставивши по обидва боки дороги шеренги добре озброєних. Таліби взяли в облогу ключове місто на півні афганістану. Про це повідомляє al arabiya, передає унн. За версією видання, гані може піти у відставку вже сьогодні. Сша, британія, німеччина спішно евакуюють своїх громадян з афганістану. Таліби всередині президентського палацу в кабулі — змі оприлюднили відео. В афганістані таліби проводять наступ на столицю кабул з усіх напрямків, афганський уряд заявив про мирний перехід влади.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook